Skoči na glavno vsebino

V letošnjem šolskem letu smo se z učenci od 3. do 9. razreda zbirali na delavnicah kuhanja. Delavnice so potekale ob ponedeljkih od 14.00 do 15.30 ure, vsakih 14 dni. Udeleževalo se jih je 7 učencev. Do sedaj smo imeli že 15 srečanj. Nekatere jedi je izbrala učiteljica, nekatere pa učenci. Tako smo letos pripravljali:

  • gobovo juho in jabolčni zavitek
  • tiramisu in kompot
  • pizzo
  • mineštro in čokoladne polžke
  • lazanjo
  • piškote
  • muffine in koktejle
  • testenine s tuno, solato in jaffa pecivo
  • palačinke
  • pečenega piščanca in krompir
  • musako
  • jabolčno pito
  • fižolovo enolončnico in proseno kašo s suhim sadjem
  • hamburger
Zapri dostopnost