Skoči na glavno vsebino

V šoli je potrebno osvojiti mnoga znanja – od branja in pisanja, računanja in poštevanke, do merjenja, poznavanja celin in rek, delov telesa, pravilnega zapisovanja velike začetnice in še mnogo več. Ob vsem tem pa se v naših učencih skrivajo številni drugi talenti, ki jih morda nimajo priložnosti razkriti vsak šolski dan.

Ob koncu leta, ko misli že malo bežijo k počitnicam, je pravi čas, da se zberemo vsi – učenci, učitelji, starši, bratci in sestrice. Na tradicionalni zaključni prireditvi podružnične šole z nižjim izobrazbenim standardom in posebnim programom, so se predstavili skoraj vsi učenci. Nekateri v skupini, ob pomoči učiteljic, drugi pa čisto samostojno. Učenci so se pogumno soočili s tremo, stopili na oder in se predstavili z različnimi točkami.

V dramski uprizoritvi so Muhe preganjale dolgčas. Nastopili so kitaristi in pevci v različnih zasedbah, številne plesne skupine, in seveda ni manjkala niti harmonika. Učenci so pri pouku pripravili tudi različne sladice, sladoled in napitke, s katerimi smo pogostili obiskovalce in se po prireditvi prijetno posladkali.

Veseli smo, da je naša zaključna prireditev na obraze staršev in nastopajočih narisala nasmeh. Ponosni smo na naše učence, ki so se resnično izkazali in pokazali, kaj vse znajo in zmorejo.

Zapri dostopnost